Gastenboek

b-2499

Lekker gegeten? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in het gastenboek!

14 thoughts on “Gastenboek

 1. Voor het tuinfeest vanwege de verjaardag van mijn vrouw en geen zin zelf uren in de keuken te staan hebben we Elizabeth gevraagd voor ons de gerechten te maken en te serveren.

  Het was leuk kennis te maken en wat was het heerlijk om van je kookkunst en verwante diensten te genieten. Vanaf 15.00 tot 21.00 was je samen met Pim aanwezig op een bijzonder elegante en zorgvuldige manier. We bespraken de regie en hebben alles aan je over kunnen laten. Het Italiaanse menu was gevarieerd en zeer smakelijk.
  En toen jullie weg gingen was alles schoon en opgeruimd en met de complimenten van de gasten
  Een aanrader !
  Daan de Bruijn

  Like

 2. Tijdens de 30ste verjaardag van mijn vriend en ik heeft Elizabeth het feestje een extra stukje glans gegeven met haar heerlijke hapjes en welkomstdrankje! Haar hapjes zijn creatief, gevarieerd, smaakvol en heel erg lekker! Daarnaast is Elizabeth een ontzettend charmante persoonlijkheid die de lekkernijen met verve uitserveert. Een aanrader voor ieder feestje en evenement!

  Like

 3. Afgelopen weekend hadden we een trainingsweekend met ons bedrijf waarbij Cuisine d’Eli het ontbijt en de lunch heeft verzorgd. Het was allemaal erg lekker en gevarieerd. Dus niet alleen voor feestjes, maar ook voor bedrijfsuitjes/trainingsdagen is Cuisine d’Eli zeker een aanrader!

  Like

 4. Op 5 juli een teamuitje, ook al is dat alweer even geleden, de lekkere gerechtjes ben ik niet vergeten.
  Goed verzorgd, verrassend lekker. Dank je wel Elizabeth!

  Like

 5. Een gastvrije ontvangst en culinaire hoogstandjes is wat mij is bijgebleven op 5 juli, het uitje met teamlleden.
  Alles met liefde en aandacht bereid en geserveerd!
  Voor die lemoncake met blauwe bessen kom ik nog eens terug!
  Dank je Elizabeth!

  Like

 6. Tijdens ons einduitstapje op 5 juli bij Cafe de Stad kregen wij heerlijke hapjes van cuisine e’li. Het was Top

  Like

 7. Op 5 juli heb ik genoten van de heerlijke hapjes die Elizabeth voor ons had gemaakt. Ze weet verschillende smaken te combineren tot een verrassend geheel, en ze gebruikt zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar.

  Like

 8. Donderdag 5 juli genoten van jouw heerlijke hapjes. De vegetarische spring roll was echt mijn favoriet. Daarnaast was elk hapje was weer een nieuwe verassing. I loved it!

  Cuisine d’eli is zeker een aanrader!

  Like

 9. Donderdag 5 juli op ons Teamuitje zijn we verrast door Elizabeth die heerlijke, smakelijke en niet alledaagse hapjes serveerde.
  Fris, vers en uitstekend van smaak.
  Een aanrader.

  Like

 10. Hoi Elizabeth,

  Wat was het leuk om met je kennis te maken en wat was het heerlijk om van je kookkunst en verwante diensten te genieten.

  Je deed alles wat je beloofde; je bewees een chef te zijn en je voegde daar flexibiliteit en passie aan toe. De introductie op je website blijkt uitermate accuraat. We hebben genoten van je gerechten (heerlijk! duurzaam! verrassend!) en van jouw presentatie ervan. Het was ook erg prettig dat je je hulp op zo’n korte termijn mogelijk maakte.

  Wat ons opviel was dat je de kennis hebt, de vaardigheden, de passie en – last but not least – het lef. We hebben dubbel genoten van je verrassingen!

  Dank je wel voor een onvergetelijke avond.

  Groetjes,

  Marionne Fabrie en Peter Willems

  Liked by 1 person

 11. Wij hebben meerdere keren met plezier gegeten van de culinaire feesten van Elizabeth. Zij zorgt voor een verrassende kijk op gerechten die wij nog niet kennen, en kan altijd met enthousiasme en passie vertellen over het bereidingsproces. Zeker een aanrader!

  Like

 12. Wij hebben al meerdere keren mogen genieten van de heerlijke en creatieve kookkunsten van Elizabeth. Buffetten met heerlijke salades (bijv. tabouleh) , vele verrassend creatieve hapjes en heerlijke zoetigheid. Haar bananenbrood is een echte aanrader. Elizabeth heeft het talent om met eenvoudige combinaties heerlijke smaken te creëren. Daarbij werkt zij met pure producten liefst uit de regio en heeft zij oog voor de een mooie presentatie. Uit de vele complimenten van onze gasten mochten ontvangen bleek dat zij onze mening deelden. Elizabeth luistert goed naar je wensen en komt met suggesties voor de verwezenlijking daarvan.

  Carel Bastian en Marjolein Bos

  Like

  1. Elizabeth weet ons altijd te verrassen met interessante gerechten uit diverse keukens. Ze weet ook altijd op een interessante en levendige manier te vertellen over haar inspiratie voor de gerechten en de herkomst van de ingrediënten. Voor een smaakvolle avond in elke zin van het woord, is Elizabeth de persoon die je nodig hebt!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s