Catering

 

Welkom bij Cuisine d’Eli. Ik ben Elizabeth en als privé kok zorg ik voor gezellige eetfeestjes bij jou thuis of op locatie. Iets te vieren? Zin om stressvrij te genieten van heerlijk eten in je eigen huis? Ik bereid alles voor op mijn eigen locatie en kom ruim voor het feest losbarst naar je toe om in jouw keuken alles af te maken. Ik serveer, presenteer en zorg voor een leuke middag of avond vol heerlijke, duurzame en verrassende gerechten. En maak je geen zorgen: ik doe ook de afwas.

Ik maak graag in overleg een menu dat precies aansluit of jouw wensen of behoeften. Had je bijvoorbeeld een bepaalde cuisine in gedachten? Of moet het eten passen bij het thema van je feest? Ik hou van een uitdaging en denk graag met je mee. Neem dus snel contact met me op voor een offerte op maat.

 

Over Cuisine d’Eli

cropped-logo_zondertekst

Cuisine d’Eli – een woordspeling op mijn eigen naam, de keuken van Eli – begon ooit als een foodblog. Ik wilde mijn eigen recepten met meer mensen delen, maar ondanks mooie beschrijvingen en smakelijke foto’s blijft een blog virtueel. En het liefste wilde ik mensen ook écht laten proeven van mijn kookkunsten.

Duurzaam

Ik zie het als mijn missie om mensen te laten genieten van heerlijke gerechten en daarmee te laten zien dat duurzamer eten niet alleen goed mogelijk is, maar ook  leuk én lekker. Mijn eten is altijd “plant-focused”: groente en fruit krijgen de hoofdrol die ze verdienen en gerechten zijn vaak vegetarisch en/of veganistisch. Ik probeer mijn ingrediënten zo duurzaam mogelijk in te kopen: waar mogelijk biologisch, lokaal, seizoensgebonden en met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal; en ik doe mijn uiterste best om voedselverspilling te voorkomen. Dit alles uiteraard zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Ik vertel je graag over de ingrediënten en producten die ik gebruik.

b-4019

Moestuin

Samen met een aantal anderen heb ik een eigen moestuin aan de rand van Groenekan. Ook ik moet nog veel leren over het zelf verbouwen van mijn eten, maar ik streef er naar om zelf-geoogste ingrediënten te laten terugkomen in mijn menu’s.

b-5876.jpg

Over mij

Mijn naam is Elizabeth Verwey en ik woon in Utrecht. Samen met anderen genieten van lekker zelfgemaakt eten vind ik één van de mooiste dingen in het leven. Mijn liefde voor koken is dan ook al vroeg begonnen en met de jaren alleen maar toegenomen. Die passie houd ik zeker niet alleen voor mezelf. Voordat ik officieel begon als privékok organiseerde ik al meerdere pop-up restaurants, verzorgde ik catering voor allerlei feestjes, begon ik een foodblog en ging ik een maand naar Japan speciaal voor het eten.

Ik ben altijd al dol geweest op natuur, maar mijn passie voor duurzaam eten werd écht aangewakkerd toen ik als vrijwilliger ging werken bij biologische boerderijen in Wales en Engeland. Daar werd ik nog bewuster van het feit dat je niet alleen bent wat je eet, maar dat wat en hoe we eten ook grote invloed heeft op het welzijn van onze planeet. Gelukkig ontdekte ik ook dat genieten van lekker eten en duurzame keuzes maken prima hand in hand kunnen gaan.

img_3185

Honger gekregen? Neem contact met me op voor meer informatie en/of een offerte op maat.