Catering

Welkom bij Cuisine d’Eli. Ik ben Elizabeth en als personal chef & cateraar zorg ik voor gezellige eetfeestjes bij jou thuis of op locatie. Iets te vieren? Zin om stressvrij te genieten van heerlijk eten? Ik serveer, presenteer en zorg voor een leuke middag of avond vol heerlijke, duurzame en verrassende gerechten.

Ik maak graag in overleg een menu dat precies aansluit bij jouw wensen of behoeften. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde cuisine in gedachten? Of moet het eten passen bij het thema van je feest? Ik hou van een uitdaging en denk graag met je mee. Neem dus snel contact met me op voor een offerte op maat.

b-8998

Over Cuisine d’Eli

Cuisine d’Eli – een woordspeling op mijn eigen naam, de keuken van Eli, begon ooit als een foodblog. Ik wilde mijn eigen recepten met meer mensen delen, maar ondanks mooie beschrijvingen en smakelijke foto’s blijft een blog virtueel. En het liefste wilde ik mensen ook écht laten proeven van mijn kookkunsten.

Hoe ik te werk ga

Ik bereid alles voor en kom ruim voor het feest losbarst naar je toe om in jouw keuken of op locatie alles af te maken.

Mijn eten is altijd “plant-focused”: groente en fruit krijgen de hoofdrol die ze verdienen en gerechten zijn vaak vegetarisch en/of veganistisch. Ik probeer mijn ingrediënten zo duurzaam mogelijk in te kopen: waar mogelijk biologisch, lokaal, seizoensgebonden en met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal; en ik doe mijn uiterste best om voedselverspilling te voorkomen. Dit alles uiteraard zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Ik vertel je graag over de ingrediënten en producten die ik gebruik.

b-4019

Moestuin

Samen met een aantal anderen heb ik een eigen moestuin aan de rand van Groenekan. Niet alleen omdat ik het belangrijk vind om me bewust te zijn van waar ons voedsel vandaan komt, maar vooral ook omdat het ontzettend leuk en lekker is! Geloof me, als je eenmaal vers geoogste groenten uit je eigen tuin hebt gegeten wil je nooit meer terug.

b_instagramproof-8132

Over mij

Mijn naam is Elizabeth Verwey en ik woon in Utrecht. Samen met anderen genieten van lekker zelfgemaakt eten vind ik één van de mooiste dingen in het leven. Mijn liefde voor koken is dan ook al vroeg begonnen en met de jaren alleen maar toegenomen. Die passie houd ik zeker niet alleen voor mezelf. Voordat ik officieel begon als cateraar organiseerde ik al meerdere pop-up restaurants, verzorgde ik catering voor allerlei feestjes, begon ik een foodblog en ging ik een maand naar Japan speciaal voor het eten.

Ik ben altijd al dol geweest op natuur, maar mijn passie voor duurzaam eten en tuinieren werd écht aangewakkerd toen ik als vrijwilliger ging werken bij biologische boerderijen in Wales en Engeland. Daar werd ik nog bewuster van het feit dat je niet alleen bent wat je eet, maar dat wat en hoe we eten ook grote invloed heeft op het welzijn van onze planeet. Gelukkig ontdekte ik ook dat genieten van lekker eten en duurzame keuzes maken prima hand in hand kunnen gaan.

img_3185

Honger gekregen? Neem contact met me op voor meer informatie en/of een offerte op maat.