Catering

Welkom! Ik ben Elizabeth en met Cuisine d’Eli maak ik van eten een feestje, bij jou thuis of op locatie.* Iets te vieren? Zin om stressvrij te genieten van heerlijk eten? Ik serveer, presenteer en zorg voor een leuke middag of avond vol heerlijke en verrassende gerechten.

Ik maak graag in overleg een menu dat precies aansluit bij jouw wensen of behoeften. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde cuisine in gedachten? Of moet het eten passen bij het thema van je feest? Kies je voor een dynamisch “walking dinner” of juist voor een klassieke Engelse afternoon tea? Ik hou van een uitdaging en denk graag met je mee. Neem dus snel contact met me op voor een offerte op maat.

* (minimaal 10 personen)

b_ig-3367.jpg

Over Cuisine d’Eli

Hoe ik te werk ga

Ik bereid alles voor en kom ruim voor het feest losbarst naar je toe om in jouw keuken of op locatie alles af te maken.

Mijn eten is altijd “plant-focused”: groente en fruit krijgen de hoofdrol die ze verdienen en gerechten zijn vaak vegetarisch en/of veganistisch. Ik probeer mijn ingrediënten zo duurzaam mogelijk in te kopen: waar mogelijk biologisch, lokaal, seizoensgebonden en met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal; en ik doe mijn uiterste best om voedselverspilling te voorkomen. Dit alles uiteraard zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Ik vertel je graag over de ingrediënten en producten die ik gebruik.

b-4019