Gastenboek

b-2499

Lekker gegeten? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in het gastenboek!

3 thoughts on “Gastenboek

 1. Wij hebben al meerdere keren mogen genieten van de heerlijke en creatieve kookkunsten van Elizabeth. Buffetten met heerlijke salades (bijv. tabouleh) , vele verrassend creatieve hapjes en heerlijke zoetigheid. Haar bananenbrood is een echte aanrader. Elizabeth heeft het talent om met eenvoudige combinaties heerlijke smaken te creƫren. Daarbij werkt zij met pure producten liefst uit de regio en heeft zij oog voor de een mooie presentatie. Uit de vele complimenten van onze gasten mochten ontvangen bleek dat zij onze mening deelden. Elizabeth luistert goed naar je wensen en komt met suggesties voor de verwezenlijking daarvan.

  Carel Bastian en Marjolein Bos

  Like

  1. Elizabeth weet ons altijd te verrassen met interessante gerechten uit diverse keukens. Ze weet ook altijd op een interessante en levendige manier te vertellen over haar inspiratie voor de gerechten en de herkomst van de ingrediƫnten. Voor een smaakvolle avond in elke zin van het woord, is Elizabeth de persoon die je nodig hebt!

   Like

 2. Wij hebben meerdere keren met plezier gegeten van de culinaire feesten van Elizabeth. Zij zorgt voor een verrassende kijk op gerechten die wij nog niet kennen, en kan altijd met enthousiasme en passie vertellen over het bereidingsproces. Zeker een aanrader!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s