Events

b_ig-2018

Time Travel Tea Party: “End of an Empire” (UITVERKOCHT)

Wanneer: zondag 6 oktober 2019 13:00-16:00

Waar:  Theater de Berenkuil (foyer), Biltstraat 166, 3572 BP Utrecht

Wat: Time Travel Tea Party: een uitgebreide lunch/afternoon tea met live entertainment

Er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee met deze tijdreis dus bestel snel een kaartje om verzekerd te zijn van een plaats!
Er is geen verkoop aan de deur. Tickets kunnen t/m 30 september besteld worden door een mailtje te sturen naar timetraveltea@gmail.com.

Prijs.  29,50

Let’s go back in time!
Engeland, de jaren ’30. Ogenschijnlijk is alles rustig, maar onder de oppervlakte borrelt er van alles. De werkloosheid stijgt en het communisme en fascisme zijn in opkomst, terwijl in de koloniën verzetsbewegingen zoals die van Gandhi terrein winnen. Een aantal illustere figuren uit de Britse high society komt samen in de salon van de progressieve jonge weduwe Lady Buttermilk om steun te betuigen aan de Indiase onafhankelijkheidsstrijd. Maar ze hebben ook zo hun eigen onderlinge intriges…

Tijdens de Time Travel Tea Party reis je terug in de tijd om deze woelige tijd van dichtbij mee te maken! Geniet van een heerlijke uitgebreide afternoon tea met Indiase lekkernijen, klassieke Britse gebakjes én live entertainment.
Voor het maximale tijdreiseffect hanteren wij een dresscode: je komt tenslotte niet dagelijks bij high society op de thee! Hoe authentieker uitgedost, hoe beter.